ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX

Για παραγγελίες άνω των 79,00€ δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς.

Για παραγγελίες κάτω των 79,00€, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3,00€ για όλα τα προϊόντα, εκτός από τις κουβέρτες, τα παπλώματα και τα κουβερτοπαπλώματα για το οποία το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 5,00€.

Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», υπάρχει επιπλέον χρέωση +2,00€.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέσα σε 1-10 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας σε όλη την Ελλάδα, ανάλογα με τον προορισμό και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Εναλλακτικά εάν η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιηθεί από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Κασσάνδρου 11,κέντρο Κατερίνης,θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη(δεν ισχύουν μεταφορικά).

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Για παραγγελίες προϊόντων από την κατηγορία Ξενοδοχείο, η ελάχιστη ποσότητα που μπορείτε να παραγγείλετε είναι 10 τεμάχια ανά προϊόν. Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες ξενοδοχειακού εξοπλισμού επιβαρύνει τον πελάτη και υπολογίζεται ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα Voutsas Home. Η εξόφληση των παραγγελιών ξενοδοχειακού εξοπλισμού γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας καθώς και με άμεση τραπεζική μεταφορά.


Για αποστολές στην Κατερίνη

Η αποστολή των προϊόντων στην πόλη της Κατερίνης γίνεται δωρεάν, αρκεί να συμπληρώσετε σωστά τον ταχυδρομικό κωδικό της περιοχής σας. Οι ταχυδρομικοί κωδικοί για τις διάφορες περιοχές της Κατερίνης είναι 60131, 60132, 60133, 60134.

Για αποστολές στην Κύπρο

Για τις αποστολές στην Κύπρο το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 15€ για όλα τα προϊόντα, εκτός από τις κουβέρτες, τα παπλώματα και τα κουβερτοπαπλώματα για το οποία το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 20,00€ .

Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 10 κιλά βάρος οι χρεώσεις είναι διαφορετικές και θα σας καλέσουμε για τη διευθέτηση της παραγγελίας.

Δεν ισχύει ως μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή.

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, το voutsashome.gr σας αποστέλλει μέσω email τον αριθμό αποστολής, τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα της SPEEDEX ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Το voutsashome.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες που δεν αφορούν την εταιρεία μας, όπως καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.