Πολιτική επιστροφών προϊόντων & ακύρωσης παραγγελίας

Στο voutsashome θέλουμε να μείνετε ικανοποιημένοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία. Σε περίπτωση που ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, ή έχει γίνει κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, ή δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

Όροι επιστροφής

1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το voutsashome.

3. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει: α. Να μην έχει πλυθεί β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και δ. να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

4. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

5. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε: – μαξιλάρια και υποστρώματα.

6. Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ

Διαδικασία επιστροφής

-Επικοινωνείτε με το voutsashome.gr για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής

-Κατεβάζετε ΕΔΩ το έντυπο επιστροφής, το συμπληρώνετε και μας το στέλνετε με mail στο info@voutsashome.gr

-Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@voutsashome.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας.

-Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

-Τέλος, σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε πως τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος! Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη. Στις αλλαγές δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

(Για Κύπρο η επιστροφή γίνεται με οποιαδήποτε εταιρία επιλέξει ο πελάτης και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον ίδιο)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2351038835

Πολιτική ακύρωσης παραγγελίας

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία, χωρίς επιβάρυνση, εφόσον δεν έχει φύγει το προϊόν από την εταιρεία. Η επιστροφή χρήματων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Στην περίπτωση που έχει φύγει το προϊόν από το κατάστημά μας θα αφαιρεθούν τα έξοδα μεταφορικών από το ποσό της αγοράς.

1. αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα.
2. αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό μας λογαριασμό, τότε και η επιστροφή θα γίνει με μεταφορά του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσει ο πελάτης.
3. αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω PayPal, τότε και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην PayPal.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση θα πρέπει να μας στείλετε email στο info@voutsashome.gr με θέμα την ακύρωση της παραγγελίας και να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 2351038835 για την διευκρίνηση των λεπτομερειών της συναλλαγής.