ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί:

  • Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρίας SPEEDEX που θα παραδώσει το δέμα σας. Χρέωση 2€.
(Ισχύει για αγορές ως το ποσό των 300€. Για μεγαλύτερα ποσά επιλέγετε έναν από τους παρακάτω τρόπους.)

  • Με χρέωσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Κατά την υποβολή της παραγγελίας μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας EUROBANK για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας και την χρέωση της. Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS.

  • Με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Μεταφέρετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας:

EUROBANK: GR4902602100000100201045061
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR0301722540005254084199761
Δικαιούχος: Βουτσά Μαρίνα του Χρήστου

Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί ισχύουν μόνο για παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
(Στην περίπτωση εμβάσματος τα έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα)
Μπορείτε αμέσως μετά την κατάθεσή σας να μας στείλετε το αποδεικτικό με mail στο info@voutsashome.gr, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η επεξεργασία της παραγγελία σας.

Έκδοση τιμολογίου:

Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά, συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά τη διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο